Kerstspecial

Ham & Kaas verzorgd uw kerstcatering, door heel Noord-Brabant! Zo serveren wij kerstbuffetten, kersthapjes, kerstbrunches, kerstsalades en kerstdesserts met als uitgangspunten de steden Tilburg - Breda - Eindhoven en 's-Hertogenbosch.


Over onze kerstbrochure:


Onze Ham & Kaas kerstbrochure is speciaal voor u samengesteld met heerlijke en verse streekproducten, afkomstig van de beste leveranciers die net als wij staan voor kwaliteit!

De buffetten, brunches, desserts, salades en hapjes uit deze brochure zijn de gehele maand december te bestellen!

Bestellingen voor de kerstdagen (25 en 26 december) nemen wij uiterlijk aan tot 13 december, dit om vanaf dat moment de planning rond te kunnen maken met onze leveranciers en onze routing uit te kunnen gaan werken voor het transport van uw gerechten.

Het ophalen van de vuile vaat en de gebruikte materialen doen we in overleg met u, onze voorkeur gaat uit om dit zo spoedig mogelijk te doen, maar we willen uw planning omtrent de feestdagen niet in de weg staan.


Onze manier van leveren is door de enorme groei van het afgelopen jaar, (waar wij uiteraard trots op zijn) veranderd ten opzichte van de voorgaande jaren! Wij leveren onze buffetten die tot 20 personen besteld worden uitsluitend ‘’traiteur’’ dit wil zeggen dat ze koud geleverd worden en dat u ze au bain-marie op kunt warmen in de door ons meegeleverde chafing-dishes.

Wij leveren een volledige beschrijving bij uw kerstbuffet zodat er absoluut niets mis kan gaan, en wij onze kwaliteit kunnen blijven garanderen. Dit houd in dat u en uw gasten zelf de keuze kunnen maken wanneer u aan tafel wilt gaan.

Langendijk 67, 5045 AV Tilburg

Telefoon: 013 - 822 922 0

Ham & Kaas

Barbecue, Catering & Verhuur


iets te vieren? Ham & Kaas regelt het!

Bezorgen

            

Wij bezorgen binnen 24 uur vanaf de                             online bestelling gekoeld bij u thuis.

 

                 Openingstijden:

                 Ma t/m Vrij 10:00u - 18:00u

                 Za en Zo    10:00u - 13:00u

 24 / 7 SUPPORT

 

Bel voor nood 06 - 38 08 58 58

WIJ ACCEPTEREN

 

  • Contante betaling bij aflevering
  • Betalingsverzoek
  • iDEAL betalingen
  • Op rekening (uitsluitend op afspraak)

FOLLOW US

 

Wij waarderen het als u ons volgt op Facebook of Instagram, om bij te kunnen houden wat wij aan het doen zijn of voor onze speciale acties! 

© Copyright. All Rights Reserved by Ham & Kaas

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren