BarbecueBaard
Ham & Kaas

Ham & Kaas verzorgd door heel Noord-Brabant uw complete barbecue (bbq), met als uitgangspunten de steden Tilburg - Breda - Eindhoven en 's-Hertogenbosch  


Barbecue Baard

Zoals u kunt zien is dit het barbecue concept van Ham & Kaas, genaamd Barbecue Baard, en leveren wij op bestelling een compleet verzorgde barbecue aan huis.

We hebben voor u een aantal barbecuepakketten samengesteld waarvan wij denken dat deze garant staan voor een smakelijke barbecue.

Een barbecue bestellen? Bij ons kan dit zeer eenvoudig in onze online winkel!

 

Al onze Barbecuepakketten worden standaard geleverd met:

 

  • Gasbarbecue inclusief gas
  • Stokbrood en kruidenboter
  • Komkommersalade, gemengde rauwkost en koolsalade
  • Opgemaakte huzarensalade
  • 4 sauzen (barbecuesaus, knoflooksaus, cocktailsaus en satésaus)
  • Ook is bij ons de barbecue inclusief gas inbegrepen, net als porseleinen servies, bestek en opscheplepels.

 

Als klap op de vuurpijl doen wij ook nog de afwas en de reiniging van de barbecue voor u zodat u een hele middag of avond onbezorgd kunt barbecueën.

 

Wij leveren uw barbecue van A tot Z helemaal compleet, en met onze zorgen en eisen treft u het beste barbecue vlees van hoge kwalitiet.


Onze barbecue pakketten kunnen besteld worden vanaf 10 personen en kunnen gemixt worden, zodat ieder zijn eigen pakket zou kunnen kiezen, of dat u niet vast zit aan een vast pakket voor het hele gezelschap.


Ook bieden wij u de mogelijkheid de barbecue pakketten zelf samen te stellen.

Laat ons weten welke stukken vlees, vis, halal of vegetarsch product u wenst te krijgen en wij maken voor u een passende offerte.

 

Wij stellen het op prijs als u de barbecue tijdig besteld, zodat onze producten de volledige aandacht kunnen krijgen en u een top service verleend kan worden, waarbij wij de beste kwaliteits producten gebruiken, van de door ons zeer selectief gekozen lokale leveranciers.

 

Voor 11:00 uur besteld is de volgende dag nog geleverd op een tijdstip naar wens.


Welke service verlenen wij voor u:

Wij bezorgen onze barbecue's geheel gekoeld bij u aan huis, we zetten de pakketten binnen op de plaats waar u deze wil hebben, zetten de barbecue met de gasfles aangesloten bij u in de tuin, balkon, patio, openbare ruimte of waar u maar wilt!

Deze kwaliteitsproducten verdienen de beste zorg, waarbij wij alles in koelbags en een koelwagen vervoeren zodat de verskwaliteit het beste bewaart kan blijven!

U geeft het tijdstip om de vuile vaat en gebruikte barbecue op te halen door aan de delivery boy of delivery girl, en we doen uw adres aan op het door u aangegeven tijdstip. 

barbecue-baard-ham-kaas-basic-2019-1546163499192
barbecue-baard-ham-kaas-premium-2019-1546164829404
barbecue-baard-ham-kaas-excellent-2019-1546164373054
barbecue-baard-ham-kaas-superior-2019-1546165118273
barbecue-baard-ham-kaas-kids-2019-1546164529284
barbecue-baard-ham-kaas-vers-fruitsalade-2019-1546165296824