Over mij Pieter Smarius eigenaar Ham & Kaas

Over mij

Na een aantal jaar ervaring opgedaan te hebben in verschillende horeca bedrijven, en het afronden van mijn koks opleiding is het tijd geworden voor een nieuwe uitdaging: HAM & KAAS!

Mijn naam is Pieter Smarius en ben op 26-11-1989 in Tilburg geboren.

Tijdens de opleiding tot kok bij de Rooi Pannen te Tilburg heb ik stage gelopen bij o.a. van der Valk te Gilze, Auberge du Bonheur te Tilburg en restaurant Etenstijd te Tilburg en heb een aantal jaren met veel plezier gewerkt in de horeca.

Ik heb een bedrijfskeuken ingericht in Tilburg (Reeshof) en wil voor iedereen die gaat voor vers en kwaliteit, de complete catering, barbecue’s, belegde broodjes en complete lunches verzorgen.

Ik heb speciale pakketten samengesteld in de vorm van basic, premium, excellence en superior, zodat er aan iedere portemonnee is gedacht.

Ook hebben we voor feesten en partijen diverse mogelijkheden met hapjesschalen en koud/warm buffetten. Tevens hebben wij ondertussen een complete verhuurafdeling, informeer hiernaar voor de verschillende mogelijkheden zodat uw feest of partij onze zorg is.