Over ons
Ham & Kaas

Pieter Smarius

Directeur/eigenaar Ham & Kaas

Over Ham & Kaas:


Ham & Kaas is uw catering en partyservice voor de provincie Noord-Brabant, Vlaanderen (België) en met uizondering ver daarbuiten.

Wij nemen graag alle zorg omtrent feestjes, recepties, bedrijfborrels, opendagen, verjaardagen, bruiloften, huwelijksdagen etc. etc. voor u uit handen!

Onze specialiteiten zijn compleet verzorgde barbecue's, uitgebreide buffetten en totaal catering, maar we voelen ons absoluut niet te goed om ook met onze kwaliteitsproducten die we heel zorgvuldig hebben uitgekozen bij onze lokale leveranciers uw gasten te verwennen met bijvoorbeeld alleen lekkere hapjes of een eenvoudig buffet.


Wat Ham & Kaas uitzonderlijk maakt , is dat wij met geheel verse producten werken afkomstig van leverancies uit de regio, waardoor wij snel en makkelijk kunnen schakelen tussen de wensen van de klant en het aanbod wat er verkrijgbaar is, zo kunnen wij op nagenoeg elk acceptabel termijn uw bestelling en wensen vers verwerken! 

Wij leveren dit dan ook door heel Noord-brabant, Vlaanderen (België) en met uitzondering ver daarbuiten.


Mochten uw wensen niet direct vindbaar zijn op onze uitgebreide website, of heeft u hele andere plannen, dan horen wij dit graag en staan u graag te woord.

Als u liever heeft dat wij bij u op locatie een kopje koffie komen drinken dan is ook dit geen enkel probleem en passen wij ons aan, aan uw drukke agenda!

Natuurlijk bent u ook op onze locatie in Tilburg van harte welkom, wilt u graag langs komen dan ontvangen wij u met open armen en een lekker kopje koffie! Maak dan wel even een afspraak zodat we er zeker van zijn dat we alle tijd voor u kunnen nemen.


Wij hopen dat we uw interesse hebben gewekt, en dat we elkaar snel een keer de hand kunnen schudden om uw feest, communie, bruiloft, opendag, evenement etc. etc. tot een fantastisch einde kunnen brengen.