Cafetaria Ponderosa

In het cafetaria gedeelte worden verse frietjes gebakken en is een ruim assortiment aan snacks, en sinds kort ook belegde broodjes en een assortiment hamburgers. Ook hebben we hier diverse soorten verpakt hand- en softijs met diverse toppings. Ook kunt u hier Pizza’s bestellen om af te halen. Voor de cafetaria kunt u plaats nemen aan onze picknicktafels om uw bestelling te nuttigen, of kunt u de bestelling meenemen om te genieten bij uw caravan of chalet.

Voor de kinderen is er een altijd-prijs grijpautomaat in de cafetaria geplaatst en een vending rek waar de kinderen leuke prijzen kunnen halen.

Ponderosa horeca

Het restaurant heeft een ruim terras wat gedeeltelijk overdekt, en eventueel verwarmt is, waardoor u ook met minder goed weer tot later in de avond kunt vertoeven met eventueel een borrelhapje, of wat te denken van onze nacho’s! We bieden hier een ruime kaart aan met verse producten. Ook het verkrijgen van een 3-gangen menu is hier mogelijk waarna we graag met een muziekje en een borrelnootje uw avond compleet maken. Onze specialiteit op de kaart is de rib-eye van de Bastard! Dit is niet zomaar een barbecue; dit is DE barbecue! Mocht het slechter weer zijn dan kunt u natuurlijk ook binnen plaats nemen in ons gezellige restaurant waar ons bedieningspersoneel graag voor u klaar staat.

Ham & Kaas Ponderosa

Ham & Kaas Ponderosa is het horeca onderdeel van vakantiepark CapFun Ponderosa te Ulicoten op de Maaijkant 26 gelegen in de omgeving van Baarle-Nassau – Chaam – Breda.

Hier verzorgd Ham & Kaas het cafetaria en horeca gedeelte met bijbehorend terras. Het cafetaria gedeelte en het restaurant dragen de naam ‘’Rosa restaurant en terras’’ wat te herleiden valt uit de naam Ponderosa.

U bent bij ons van harte welkom voor een lunch – borrel of diner, er is een uitgebreide lunchkaart met o.a. verschillende uitsmijters, de befaamde boerenomelet en het bekende broodje carpaccio.

Deze locatie heeft ook een rechtstreekse website waar u uw tafel kunt reserveren en onze allergenen kunt bekijken. www.restaurantrosa.nl

Pieter Smarius

Directeur/eigenaar Ham & Kaas

Wat Ham & Kaas uitzonderlijk maakt , is dat wij met geheel verse producten werken afkomstig van leverancies uit de regio, waardoor wij snel en makkelijk kunnen schakelen tussen de wensen van de klant en het aanbod wat er verkrijgbaar is, zo kunnen wij op nagenoeg elk acceptabel termijn uw bestelling en wensen vers verwerken! 

Wij leveren dit dan ook door heel Noord-brabant, Vlaanderen (België) en met uitzondering ver daarbuiten.

Werken voor Ham & Kaas

Regelmatig zoeken we nieuwe collega’s

Antwoord op je vragen

Vanaf hoe laat is de cafetaria in het voorseizoen en feestdagen/mini vakanties geopend?

De cafetaria is geopend in het voorseizoen op vrijdagen vanaf 16:00u – 21:00u, op zaterdag van 12:00u – 21:00u en op zondag van 12:00u – 20:00u met de minivakanties zoals de meivakantie zijn we elke dag geopend van 12:00u – 21:00u

Vanaf hoe laat is de cafetaria in het hoogseizoen geopend?

In het hoogseizoen is de cafetaria elke dag geopend van 12:00u – 21:00u

Vanaf hoe laat is de horeca en het terras geopend in het voorseizoen?

De horeca en het terras is geopend in het voorseizoen op vrijdagen vanaf 17:00u – 21:00u, op zaterdag van 10:00u – 21:00u en op zondag van 10:00u – 20:00u met de minivakanties zoals de meivakantie zijn we elke dag geopend van 10:00u – 00:00u

Vanaf hoe laat is de horeca en het terras in het hoogseizoen geopend?

In het hoogseizoen is de horeca en het terras elke dag geopend van 10:00u – 00:00u

Vanaf hoe laat en waar kunnen we ontbijt halen?

Onze ontbijtwinkel bevind zich in de cafetaria, deze is in het voorseizoen op zaterdag en zondag geopend van 8:00u – 11:00u en in de minivakanties zoals de meivakantie elke dag van 8:00u – 11:00u. In het hoogseizoen is deze dagelijks open van 8:00u – 11:00u

Hebben jullie vegetarische/veganistische en halal producten?

Ja, al onze kipproducten zijn halal, en we hebben vegetarische producten, graag verwijzen we u naar de diverse prijslijsten en menukaarten op de locaties.

Kunnen jullie rekening houden met een allergie?

Ja, op al onze locaties op het park bevind zich een allergenenlijst zodat ons personeel ter plaatse u kan voorzien van de allergenen in de desbetreffende producten die u wenst te bestellen. Deze allergenenkaart is ook online in te zien: Allergenenkaart voor Ham & Kaas – Allergenen (sho-horeca.nl)

Kun je bij jullie contant of via de bank betalen?

Bij ons kun je zowel contant, via pin en via creditcard betalen

Neem contact op

Heb je vragen over onze voorzieningen in Rakelbos, gebruik dan onderstaand formulier.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.