Cafetaria Ham & Kaas

Sinds 2020 de locatie voor vers gebakken frietjes en heerlijke snacks met als specialiteit onze special fries waarbij de runderbief salsa de absolute topper is gebleken!

Rakelbos

Sinds 2021 hebben we hier de horeca-exploitatie in beheer. Deze bestaat uit een cafetaria waar uiteraard ook onze verse frietjes niet mogen ontbreken, en een horeca gedeelte met een kleine kaart. Aan de voorkant van dit grote geheel een groot terras recht aan het zwembad.

Ham & Kaas Catering

Daar waar het dus eigenlijk begon met de belegde broodjes, hebben we tegenwoordig een meer veelzijdig cateringaanbod.

Ham & Kaas Horeca groep

Ham & Kaas is uw catering en partyservice voor de provincie Noord-Brabant, Vlaanderen (België) en met uizondering ver daarbuiten.
Wij nemen graag alle zorg omtrent feestjes, recepties, bedrijfborrels, opendagen, verjaardagen, bruiloften, huwelijksdagen etc. etc. voor u uit handen!

Onze specialiteiten zijn compleet verzorgde barbecue’s, uitgebreide buffetten en totaal catering, maar we voelen ons absoluut niet te goed om ook met onze kwaliteitsproducten die we heel zorgvuldig hebben uitgekozen bij onze lokale leveranciers uw gasten te verwennen met bijvoorbeeld alleen lekkere hapjes of een eenvoudig buffet.

Mochten uw wensen niet direct vindbaar zijn op onze uitgebreide website, of heeft u hele andere plannen, dan horen wij dit graag en staan u graag te woord.

Als u liever heeft dat wij bij u op locatie een kopje koffie komen drinken dan is ook dit geen enkel probleem en passen wij ons aan, aan uw drukke agenda!

Natuurlijk bent u ook op onze locatie in Tilburg van harte welkom, wilt u graag langs komen dan ontvangen wij u met open armen en een lekker kopje koffie! Maak dan wel even een afspraak zodat we er zeker van zijn dat we alle tijd voor u kunnen nemen.

Wij hopen dat we uw interesse hebben gewekt, en dat we elkaar snel een keer de hand kunnen schudden om uw feest, communie, bruiloft, opendag, evenement etc. etc. tot een fantastisch einde kunnen brengen.

Pieter Smarius

Directeur/eigenaar Ham & Kaas

Wat Ham & Kaas uitzonderlijk maakt , is dat wij met geheel verse producten werken afkomstig van leverancies uit de regio, waardoor wij snel en makkelijk kunnen schakelen tussen de wensen van de klant en het aanbod wat er verkrijgbaar is, zo kunnen wij op nagenoeg elk acceptabel termijn uw bestelling en wensen vers verwerken! 

Wij leveren dit dan ook door heel Noord-brabant, Vlaanderen (België) en met uitzondering ver daarbuiten.

Werken voor Ham & Kaas?

Regelmatig zoeken we nieuwe collega’s. Wil je werken bij ons, vul dan het contact formulier (kies voor solliciteren bij het onderwerp.

Neem contact op

Gebruik onderstaand formulier voor algemene zaken. Per Ham & Locatie vindt je op deze website de nodig informatie en ook contact pagina’s waarmee je gericht contact kunt opnemen. (Gebruik dit formulier niet voor sollicitaties of commerciele doeleinden)

Naam(Vereist)