Cafetaria Ham & Kaas

Je favoriete gerechten van Ham & Kaas zelf ophalen of laten bezorgen door Thuisbezorgd.

Rakelbos

Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula

Rosa

Op het vakantiepark Ponderosa hebben we restaurant Rosa.

Ham & Kaas Catering

Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula

Contact

Naam(Vereist)

Mochten uw wensen niet direct vindbaar zijn op onze uitgebreide website, of heeft u hele andere plannen, dan horen wij dit graag en staan u graag te woord.

Als u liever heeft dat wij bij u op locatie een kopje koffie komen drinken dan is ook dit geen enkel probleem en passen wij ons aan, aan uw drukke agenda!

Natuurlijk bent u ook op onze locatie in Tilburg van harte welkom, wilt u graag langs komen dan ontvangen wij u met open armen en een lekker kopje koffie! Maak dan wel even een afspraak zodat we er zeker van zijn dat we alle tijd voor u kunnen nemen.

Wij hopen dat we uw interesse hebben gewekt, en dat we elkaar snel een keer de hand kunnen schudden om uw feest, communie, bruiloft, opendag, evenement etc. etc. tot een fantastisch einde kunnen brengen.

Pieter Smarius

Directeur/eigenaar Ham & Kaas

Wat Ham & Kaas uitzonderlijk maakt , is dat wij met geheel verse producten werken afkomstig van leverancies uit de regio, waardoor wij snel en makkelijk kunnen schakelen tussen de wensen van de klant en het aanbod wat er verkrijgbaar is, zo kunnen wij op nagenoeg elk acceptabel termijn uw bestelling en wensen vers verwerken! 

Wij leveren dit dan ook door heel Noord-brabant, Vlaanderen (België) en met uitzondering ver daarbuiten.