Ham & Kaas is uw catering en partyservice voor de provincie Noord-Brabant, Vlaanderen (België) en met uitzondering ver daarbuiten.
Wij nemen graag alle zorg omtrent feestjes, recepties, bedrijfborrels, opendagen, verjaardagen, bruiloften, huwelijksdagen etc. etc. voor u uit handen!

Onze specialiteiten zijn compleet verzorgde barbecue’s, uitgebreide buffetten en totaal catering, maar we voelen ons absoluut niet te goed om ook met onze kwaliteitsproducten die we heel zorgvuldig hebben uitgekozen bij onze lokale leveranciers uw gasten te verwennen met bijvoorbeeld alleen lekkere hapjes of een eenvoudig buffet.

Mochten uw wensen niet direct vindbaar zijn op onze uitgebreide website, of heeft u hele andere plannen, dan horen wij dit graag en staan u graag te woord.

Hapjes/fingerfood

Ontdek de verrukkelijke wereld van hapjes en fingerfood! Laat je smaakpapillen verwennen met een scala aan kleine, smaakvolle gerechtjes die perfect zijn voor elke gelegenheid. Of je nu een feestje organiseert, een zakelijke bijeenkomst hebt of gewoon wat vrienden uitnodigt, onze hapjes en fingerfood zijn altijd een hit.

Barbecue

Zin in een heerlijke barbecue, maar geen zin om vlees te gaan uitzoeken/kopen en voorbereiden? Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor je: het bestellen van BBQ schotels! Het enige wat jij hoeft te doen is je favoriete schotel uitkiezen, je bestelling plaatsen. Vervolgens ben jij de chef achter de gril of heb je ook daar geen zin in, dan leveren wij een pro BBQ chef!

Buffet

Een feestelijke gelegenheid op de planning? Laat jezelf en je gasten verwennen met een heerlijk door ons verzorgd buffet! Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, zakelijke bijeenkomst of een andere speciale gelegenheid, een catering buffet is de perfecte manier om van een gevarieerde en smakelijke maaltijd te genieten.

Ham & Kaas Catering

Eenvoudig maar heerlijk

Wat Ham & Kaas uitzonderlijk maakt , is dat wij met geheel verse producten werken afkomstig van leverancies uit de regio, waardoor wij snel en makkelijk kunnen schakelen tussen de wensen van de klant en het aanbod wat er verkrijgbaar is, zo kunnen wij op nagenoeg elk acceptabel termijn uw bestelling en wensen vers verwerken! 

Wij leveren dit dan ook door heel Noord-brabant, Vlaanderen (België) en met uitzondering ver daarbuiten.

Antwoord op je vragen

Hanteren jullie een minimaal bestel aantal of bedrag?

Ja, wij hanteren een minimaal bestel aantal van 20 personen bij barbecues, bij een volledige cateringopdracht is het minimale bestelbedrag € 500,00.

Wij hebben minder dan 20 personen op onze barbecue, kunnen we dan toch bij jullie bestellen?

Ja vanaf 10 personen is dit mogelijk, de extra kosten bedragen dan € 50,00.

Hanteren jullie bezorgkosten?

Bij een bestelling onder de € 250,00 worden er € 20,00 bezorgkosten gerekend.

Hebben jullie ook vegetarische/veganistische opties?

Ja deze hebben wij en staan vermeld in de menu’s, mocht dit niet zo zijn dan kunt u dit bij uw bestelling doorgeven en houden wij er rekening mee.

Kunnen jullie rekening houden met een allergie?

Ja, wij houden rekening met een allergie, ons personeel is in bezit van allergenenbeheer en kan u hierover adviseren, ook zijn onze producten digitaal te vinden op onze website met de allergenen.

Kun je bij jullie contant betalen of via de bank?

Bij ons kunt u contant, per pin of met een betaalverzoek betalen bij aflevering van de bestelling.

Kun je bij jullie ook op rekening bestellen?

Ja, enkel voor bedrijven is dit mogelijk waarmee wij een afspraak hebben. De factuur dient uiterlijk 14 dagen na factuurdatum voldaan te zijn

Hoe worden producten door jullie geleverd?

We hebben koeltassen en boxen waarin we de versheid en temperatuur kunnen waarborgen. Voor warme producten hebben we chafing-dishes en bain-marie apparatuur zodat uw producten warm geleverd worden.

Wat word er allemaal bij een bestelling geleverd?

Bij een bestelling worden alle attributen die nodig zijn om van het buffet of barbecue te genieten geleverd. Denk hierbij aan borden, bestek, servetten, opschepgerei en natuurlijk doen wij ook de afwas voor u!

Kunnen we last-minute nog een bestelling wijzigen?

De bestelling kan tot maximaal 48-uur voor aanvang van de levering gewijzigd worden, hierna zijn we genoodzaakt het volledige bedrag door te belasten gezien onze inkoop, ook bijbestellen word dan erg lastig.

Kunnen we een bestelling annuleren?

Een bestelling kan tot 48 uur voor aanvang van de bestelling geannuleerd worden. Mocht het zo zijn dat de bestelling onverhoopt korter voor aanvang geannuleerd word, zijn we genoodzaakt 75% van de kosten door te berekenen.

Waar komen jullie producten vandaan?

Onze producten zijn afkomstig van lokale leveranciers, hierdoor krijgen wij zo vers mogelijk geleverd en zijn de lijntjes met onze leveranciers zo kort mogelijk.

Neem contact op

Voor algemene kwesties m.b.t. Ham & Kaas Catering kun je onderstaand contact formulier invullen. Klik op catering bestellen om een offerte (reservering) te plaatsen. Ons systeem geeft meteen al duidelijkheid m.b.t. de kosten. Liever telefonisch contact? Bel: 013 822 92 20

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.