Rakelbos bestellen

De bestelmogelijkheid op vakantiepark Rakelbos bij Ham & Kaas!!

Geniet van een onbezorgde vakantie zonder lange wachtrijen en maak gebruik van de online bestelmogelijkheid via de QR-codes.

Wilt u genieten van een heerlijk ontbijt maar niet te lang hoeven wachten, scan dan onderstaande QR-code voor onze ontbijtshop en kies de producten die u graag zou willen nuttigen. De bestelling word voor u gereed gemaakt en u kunt deze op het door u geselecteerde tijdstip afhalen. (Voor deze locatie kunt u enkel kiezen voor afhalen, wij bezorgen niet!)

Ontbijtshop

Wilt u genieten van een van onze cafetaria gerechten, scan dan onderstaande QR-code voor onze cafetaria en kies de producten die u graag zou willen nuttigen. De bestelling word voor u gereed gemaakt en u kunt deze op het door u geselecteerde tijdstip afhalen. (Voor deze locatie kunt u enkel kiezen voor afhalen, wij bezorgen niet!)

Cafetaria

Wilt u genieten in onze horecagelegenheid of op het terras, zoek dan een lekker plaatsje uit op het zonovergoten terras, of lekker binnen en scan de QR-code op de tafel. Kies vervolgens de producten die u graag zou willen nuttigen en selecteer bij het betalen voor serveren. Uw bestelling word gereed gemaakt en komt zo snel mogelijk naar uw tafel toe.

Wij wensen je een fijn verblijf

Wij hopen erop dat we uw verblijf zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Door het gebruik van de QR-code kunnen wij ons best doen om de wachttijden zo kort mogelijk te houden waardoor u uw tijd zo goed mogelijk kunt besteden tijdens uw vakantie en niet onnodig in een wachtrij plaats hoeft te nemen.

Scan met je telefoon de QR code om naar onze bestelomgeving te gaan.
Zit je gezellig bij ons Horeca/Terras-punt scan de QR bij je tafeltje.

Wil je direct vanaf je tablet of laptop bestellen klik dan op de bestelbutton hieronder.

We wensen je smakelijk eten/drinken en veel plezier!

Pieter Smarius

Directeur/eigenaar Ham & Kaas

Wat Ham & Kaas uitzonderlijk maakt , is dat wij met geheel verse producten werken afkomstig van leverancies uit de regio, waardoor wij snel en makkelijk kunnen schakelen tussen de wensen van de klant en het aanbod wat er verkrijgbaar is, zo kunnen wij op nagenoeg elk acceptabel termijn uw bestelling en wensen vers verwerken! 

Wij leveren dit dan ook door heel Noord-brabant, Vlaanderen (België) en met uitzondering ver daarbuiten.

Werken voor Ham & Kaas

Regelmatig zoeken we nieuwe collega’s

Antwoord op je vragen

Vanaf hoe laat is de cafetaria in het voorseizoen en feestdagen/mini vakanties geopend?

De cafetaria is geopend in het voorseizoen op vrijdagen vanaf 16:00u – 21:00u, op zaterdag van 12:00u – 21:00u en op zondag van 12:00u – 20:00u met de minivakanties zoals de meivakantie zijn we elke dag geopend van 12:00u – 21:00u

Vanaf hoe laat is de cafetaria in het hoogseizoen geopend?

In het hoogseizoen is de cafetaria elke dag geopend van 12:00u – 21:00u

Vanaf hoe laat is de horeca en het terras geopend in het voorseizoen?

De horeca en het terras is geopend in het voorseizoen op vrijdagen vanaf 17:00u – 21:00u, op zaterdag van 10:00u – 21:00u en op zondag van 10:00u – 20:00u met de minivakanties zoals de meivakantie zijn we elke dag geopend van 10:00u – 00:00u

Vanaf hoe laat is de horeca en het terras in het hoogseizoen geopend?

In het hoogseizoen is de horeca en het terras elke dag geopend van 10:00u – 00:00u

Vanaf hoe laat en waar kunnen we ontbijt halen?

Onze ontbijtwinkel bevind zich in de cafetaria, deze is in het voorseizoen op zaterdag en zondag geopend van 8:00u – 11:00u en in de minivakanties zoals de meivakantie elke dag van 8:00u – 11:00u. In het hoogseizoen is deze dagelijks open van 8:00u – 11:00u

Hebben jullie vegetarische/veganistische en halal producten?

Ja, al onze kipproducten zijn halal, en we hebben vegetarische producten, graag verwijzen we u naar de diverse prijslijsten en menukaarten op de locaties.

Kunnen jullie rekening houden met een allergie?

Ja, op al onze locaties op het park bevind zich een allergenenlijst zodat ons personeel ter plaatse u kan voorzien van de allergenen in de desbetreffende producten die u wenst te bestellen. Allergenenkaart voor Ham & Kaas – Allergenen (sho-horeca.nl)

Kun je bij jullie contant of via de bank betalen?

Bij ons kun je zowel contant, via pin en via creditcard betalen, via de QR-codes in de horeca is het mogelijk om iDEAL te betalen.

Neem contact op

Heb je vragen over onze voorzieningen in Rakelbos, gebruik dan onderstaand formulier.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.