Onder de naam Barbecue Baard biedt Ham & Kaas de lekkerste BBQ schotels voor de echte liefhebber. V.a. 15,- per persoon ben jij de Cheff met heerlijk vlees. Bovendien krijg je bij onze schotels een koude schotel. Breidt de BBQ zelf uit met stokbrood. En wil je alles geregeld hebben dan kun je bij ons ook wegwerpservies bestellen en de BBQ huren. Wil je een echte BBQ Cheff in de tuin? Huur deze dan in voor € 35 pu.

BBQ historie

De inheemse volkeren in Noord-Amerika, zoals de Indianen en de inwoners van het Caribisch gebied, gebruikten traditionele technieken om vlees te roken en te grillen. Ze maakten gebruik van natuurlijke hulpmiddelen zoals houten palen en kuilen gevuld met gloeiende houtskool om hun voedsel langzaam te garen en een unieke rokerige smaak te geven. Intussen hebben we zoveel geleert dat het een ware specialisatie is geworden in de culinaire wereld. De BBQ chef is dan ook een persoon met aanzien in iedere tuin 😉 

Ben jij helemaal de chef?

Honderde jaren aan ontwikkeling voor het koken en braden van de lekkerste stukken vlees op een open vuur. Ga jij de uitdaging aan met onze schotels of wil je er een BBQ chef bij?