Catering bestellen

Ham & Kaas is uw catering en partyservice voor de provincie Noord-Brabant, Vlaanderen (België) en met uitzondering ver daarbuiten. Wij nemen graag alle zorg omtrent feestjes, recepties, bedrijfborrels, opendagen, verjaardagen, bruiloften, huwelijksdagen etc. etc. voor u uit handen!

 

Onze specialiteiten zijn compleet verzorgde barbecue’s, uitgebreide buffetten en totaal catering, maar we voelen ons absoluut niet te goed om ook met onze kwaliteitsproducten die we heel zorgvuldig hebben uitgekozen bij onze lokale leveranciers uw gasten te verwennen met bijvoorbeeld alleen lekkere hapjes of een eenvoudig buffet.

Mochten uw wensen niet direct vindbaar zijn op onze uitgebreide website, of heeft u hele andere plannen, dan horen wij dit graag en staan u graag te woord.

Ham & Kaas Catering bestellen

Via onderstaand formulier kunt u uw catering aanvraag indienen. Deze aanvraag dient als een voorlopige reservering.

Na controle beschikbaarheid ontvangt u een bevestiging, levering en betaalcondities.

Ham & Kaas Catering

Eenvoudig maar heerlijk

Wat Ham & Kaas uitzonderlijk maakt , is dat wij met geheel verse producten werken afkomstig van leverancies uit de regio, waardoor wij snel en makkelijk kunnen schakelen tussen de wensen van de klant en het aanbod wat er verkrijgbaar is, zo kunnen wij op nagenoeg elk acceptabel termijn uw bestelling en wensen vers verwerken! 

Wij leveren dit dan ook door heel Noord-brabant, Vlaanderen (België) en met uitzondering ver daarbuiten.